Pohár szitázás

A poharakat – hasonlóan a shakerekhez, palackokhoz és kulacsokhoz – a leghatékonyabban szintén körszitázással lehet logózni, az alacsony költség és a kis gyártási mennyiség lehetõsége miatt.

Ezek – anyagukat tekintve – bármilyenek lehetnek; üveg, papír, thermo (hab), műanyag illetve fém is.

esernyős
plez_pohar

Kiváló reklámfelület, nem beszélve a környezettudatos gyártásról, hiszen a papírpoharak nagy része újrahasznosított papírból készül.

Logó? Design? Felirat?

logo_tervezés

Segítünk elkészíteni!

Ha vállalkozását éppen most indítja el, akkor elképzelhető, hogy még nincs meg a design vagy logó, ami a shakerre, pohárra vagy palackra kerülne – grafikusunk szívesen segít megvalósítani, ha már van elképzelése, vagy készít Önnek néhány ötletet, ha még nincs!

Ahhoz, hogy a logó vagy design kitűnő élességben kerülhessen a palackra, szükség van a logó vagy design “nyers” formájára ( például .ai, .eps, .pdf, .cdr formátumok), amelyeket vektorgrafikus programokkal készítenek el a grafikusok a bármilyen méretre szerkeszthetőség és a design minőségének megőrzésének lehetőségéhez. Amennyiben Önnek ez nem áll rendelkezésre, mert logója Photoshopban vagy valamilyen más alkalmazásban készült el,  grafikusunk ezek átalakításában is segítségére lesz.

Rendelés menete

1. lépés

Ön hozza, vagy mi beszerezzük Önnek a logózandó terméke(ke)t.

2. lépés

Ön elküldi nekünk elektronikusan a szitázandó grafikát/design-t.

3. lépés

Mi megszitázzuk a rendelt termékeket az Ön design-jával.

4. lépés

Az elkészült termékeket telephelyünkön átveheti vagy kérése kiszállítjuk Önnek.

Leave a reply

Tisztelt ÉRDEKLŐDŐ!

Cégünk októbertől befejezi szitanyomó tevékenységét, a továbbiakban nem tudunk rendelkezésükre állni.

Megértésüket köszönjük!