Logó/embléma nyomtatás papírtáskára

A papír alapú reklámozásról a legtöbb embernek a szórólapok jutnak eszébe, ezzel szemben sokkal vonzóbb reklámfelületet nyújtanak a papírtáskák és a papírtasakok. 

Nagyon sok méretben és színben érhetőek el, ezáltal minden igényt kielégítők – találkozunk velük bevásárlásaink során, de jelen vannak kiállításokon, rendezvényeken is.

A papírtáskákra az üzlet vagy cég nevét, logóját, esetleg a termék nevét szokták nyomtatni, egy vagy akár több direkt színnel.

A logó szitázás kézzel történik, nem géppel, mert ez teszi elérhetővé a kisebb, néhány száz, és ezer darabos rendelést.

Sütit_akarok

A felmérések szerint nagyjából az emberek 40 százaléka gondolja úgy, hogy a papírtáska felületén reklámozott terméket, vagy a felületen reklámozó cég bármely más termékét megvásárolná.

Logó? Design? Felirat?

papirtáska_logo_tervezés

Segítünk elkészíteni!

Ha vállalkozását éppen most indítja el, akkor elképzelhető, hogy még nincs meg a design vagy logó, ami a papír táskára kerülne – grafikusunk szívesen segít megvalósítani, ha már van elképzelése, vagy készít Önnek néhány ötletet, ha még nincs!

Ahhoz, hogy a logó vagy design kitűnő élességben kerülhessen a papír táskára, szükség van a logó vagy design “nyers” formájára ( például .ai, .eps, .pdf, .cdr formátumok), amelyeket vektorgrafikus programokkal készítenek el a grafikusok a bármilyen méretre szerkeszthetőség és a design minőségének megőrzésének lehetőségéhez. Amennyiben Önnek ez nem áll rendelkezésre, mert logója Photoshopban vagy valamilyen más alkalmazásban készült el,  grafikusunk ezek átalakításában is segítségére lesz.

Rendelés menete

1. lépés

Ön hozza, vagy mi beszerezzük Önnek a logózandó terméke(ke)t.

2. lépés

Ön elküldi nekünk elektronikusan a szitázandó grafikát/design-t.

3. lépés

Mi megszitázzuk a rendelt termékeket az Ön design-jával.

4. lépés

Az elkészült termékeket telephelyünkön átveheti, vagy kérésére házhoz szállítjuk.

Tisztelt ÉRDEKLŐDŐ!

Cégünk októbertől befejezi szitanyomó tevékenységét, a továbbiakban nem tudunk rendelkezésükre állni.

Megértésüket köszönjük!