06.30.601.24.48 - körszitázás06.30.277.08.48 - papírtáska szitázás

Rólunk

Munkáinkat több, mint 10 év tapasztalat és pontos kivitelezés jellemzi, jelmondatunk:

“Minõségi munka családi környezetben.”

Több, mint 10 éves tapasztalattal

Bemutatkozás

2008-ban kezdtem körszitázással dolgozni, majd 2017-ben családommal úgy döntöttünk, hogy megalakítjuk szitázó cégünket, melyhez saját mũhelyünk biztosít helyet minõségi munka kivitelezéséhez, hogy az Önök rendelkezésére álljunk.

Vállaljuk sima felületű palackok szitázását, ennek teljes kivitelezési folyamatát – azaz az Önök által kért design-okból, logókból grafikus segítségével a filmkészítést, majd ebbõl a szita elkészítését, és természetesen ezek nyomását a kívánt hordozófelületre.

A körszitázás mellett teret kapott papírtáskák, tasakok és papírpoharak szitázása is, ezzel is bõvítve szolgáltatásunk kínálatát.
Itt is, ahogy a körszitázásnál, vállaljuk a teljes kivitelezést – igény szerint mi is be tudjuk szerezni a kívánt méretǔ és színǔ táskákat, de természetesen az Önök által rendelkezésre bocsájtott alapanyagokkal is szívesen dolgozunk.

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy precíz szitázással, Marabu® festékeket használva, kiváló minőségben jelenjen meg a kívánt grafika a médiumon, amely bárhol, bármikor egyedi stílusban képviseli, reklámozza cégét és termékét. Az általunk szitázott logó vagy grafika tartós minőségét garantáljuk.

Minõségi szolgáltatás elérhetõ áron

Miért válasszon minket?

A logózások, emblémázások szitanyomással történnek üzemünkben, direkt színekkel.

Palackok, poharak, tégelyek, kulacsok, shakerek esetén körszita géppel dolgozunk, papírtáskák, dobozok, lapos fa- és műanyag felületű tárgyak esetében pedig egy lapos, kézi szitanyomóval.

Mindkét szitanyomás előnye a gyorsaság, és a sokkal előnyösebb ár, például a matricázással szemben.

Ûrlapunk kitöltésével állunk szíves rendelkezésükre, melyben elküldhetik igényüket és amelyre ingyenes árajánlat elkészítésével rövid időn belül válaszolunk.

A körszita és a kézi szita együttesen rengeteg tárgy logózását teszi lehetővé, legyenek azok hengeresek, vagy laposak, a sörös dobozoktól egészen a hintaülőkékig, tekintse meg referenciáinkat, hogy lássa Ön is a sokszínűséget.

A palackok, papírtáskák és papírpoharak azon túlmenõen, hogy funkcionális célt töltenek be, reklámfelületet is biztosítanak; a kulacsok és shakerek széleskörben elterjedt promóciós felületek a sport és egészség terén, a papírtáskák a divatban, a papírpoharak a kulinaritás világában.

Tisztelt ÉRDEKLŐDŐ!

Cégünk októbertől befejezi szitanyomó tevékenységét, a továbbiakban nem tudunk rendelkezésükre állni.

Megértésüket köszönjük!