TAMPONNYOMÁS
Ívelt, nehezen elérhetõ, sík, apró részleteket is visszaadó rugalmas technológia a tamponnyomás. Toll, kulcstartó, játék, számológép, öngyújtó, órára stb. szokták alkalmazni.

SZITANYOMÁS
A szitanyomás pamut, vagy nagyobbrészt pamut (70% pamut, 30% PES) alapanyagú textilekre történõ minta, ábra illetve felirat felvitelére alkalmas technológia. A termék árát elsõsorban a felvinni kívánt ábra színeinek száma és mérete határozza meg. A legnagyobb nyomható ábra mérete 60*80mm

TRANSZFERNYOMÁS
Normál, durva és nehezen emblémázható felületre ajánlott technológia. Pl. póló, táska, szatyor, sapka, munkaruha nyakpántra. fólianyomás Bõr, mûbõr és papír termékekre, kisebb méretû, fényes feliratok kivitelezésére alkalmas technológia.

VAKDOMBOR-NYOMÁS
Bõr termékekre, kisebb méretû, festés nélküli, diszkréten elegáns feliratok kivitelezésére alkalmas eljárás.

HÍMZÉS
Elegáns feliratozási mód, melyet leggyakrabban a drágább, jó minõségû textiltermékekhez igényelnek megrendelõink. Így készíthetõk el a pólók, szabadidõruhák, sapkák, törölközõk feliratai.

GRAVÍROZÁS
Fémbõl készült tárgyaknál alkalmazott hagyományos emblémázási technológia.

LÉZERGRAVÍROZÁS
A lézeres feliratozás során az anyagot fizikailag nem érintõ lézer fénysugár égeti meg. Ez az égetés egyszerû színelváltoztatástól, a mély beleégetésig vagy terjedhet. Lézerrel olyan pontosságú és felbontású jelölésekre van mód, amelyeket más technológiával nem lehet megvalósítani.

HOMOKFÚVÁS
Tetszõleges grafikák homokfúvásával, egyedi dekoráció készíthetõ üvegre, fémre, mûanyagra, melyekhez vállaljuk a minták megtervezését is.

Leave a reply