Ezzel a technológiával szinte bármilyen anyagra felvihetjük a logónkat, vagy egyéb más grafikai elemet. Szitázható textil, mûanyag, nejlon, karton, fa, fém, kerámia és még az üveg is. A direkt szitanyomás során a minta egy speciális szitán keresztül – különféle festékek segítségével – közvetlenül az emblémázandó felületre kerül.

A megfelelõ színû nyomathoz a festéket a PANTONE® színskála alapján határozzuk meg, amivel színhelyes nyomatot tudunk elérni. A festék lehet vízbázisú, mûanyag bázisú, oldószeres, illetve UV festék. Az általunk használt összes festék kiváló kopás- és mosásállóságú, valamint magas színtartósságú, ezért a nyomatokra 1 év garanciát tudunk adni Önnek. A nyomás fajtáját tekintve létezik direkt színes, illetve color nyomtatás. A direkt szín nyomásnál a nyomat színe konkréten elhatárolható színekbõl állnak, a Color nyomtatásnál pedig az ábra CMYK (cián, magenta, yellow, black) alapszínek keveredésébõl jön ki.

A korszerû technológiánknak és szakképzett munkatársainknak köszönhetõen szinte minden megrendelõi igényt ki tudunk elégíteni. Feliratozható termékeink között szerepel a póló, esernyõ, táska, asztali naptár, papír szatyor, falióra, névjegykártya tartó, pulóver, széldzseki, szatyor, bõrönd, pénztárca, nyakpánt, zászló, naptár, autósillatosító, trikó, tenisz póló, stb.

A Discharge nyomás, vagy magyarul színcserélõ, maratós nyomás a pamut pólókon alkalmazható eljárás, melynek nagy elõnye, hogy nem tapintható a pólón az embléma, valamint teljesen átlélegzõ marad a felület, így nem izzad alá a viselõje.

Elõszeretettel használjuk divatáru készítésekor, továbbá prémium kategóriájú, modern technika alkalmazása, vagy különleges nyomat készítése az elvárás.

A transzfernyomással a nehezen kezelhetõ, egyenetlenebb felületû termékeket logózzuk, ahol a pozicionálás is nehezebb. Ilyenkor az embléma indirekt módon kerül az anyagra. Alkalmazási területei: baseball sapka, strandlabda, pénztárca, tenisz póló, vászon táska, technikai póló, kabát, mez, törölközõ, stb.
Gépeink: sík és ívelt hõprések, sapkavasaló, Atma automata síknyomó.

A szublimációs transzfereljárás segítségével kitapintható festékréteg nélkül tudunk emblémákat készíteni a termékeken. A technológia egy indirekt nyomtatási módszer, ahol a mintát elõször egy speciális tinta segítségével papírra nyomtatjuk, majd magas hõmérsékleten átvasaljuk egy erre a technológiára kialakított hordozóra. Textil esetén szintetikus, illetve fél szintetikus alapra készülhet. Pl.: bögre, kulcstartó, egérpad, póló, stb.

Leave a reply